16 Ağustos 2016 Salı

"PYD & Blackwater / Bölgede 2.İSRAİL için Operasyon Yapacak"


PYD ve Blackwater ABD Destekli Hava Operasyonu ile birlikte 2 ay süren Kara operasyonunda Menbiçi kontrol altına aldılar. İlk yaptıkları icraat şaşırtıcıydı.Zira Menbiçte ki nüfus müdürlüğü ile tapu sicillerinin bulunduğu binaları yaktılar. Bölgede ki Devlete ait kayıtları siliyorlardı.
Çünkü üzerine kendi Devletlerini kurmaya hazırlanıyorlar.Oluşumlar bu doğrultu da Abd Obama söz verdi
diye beyanat veren Dış işleri Bakanı Çavuşoğlunu da buradan
kınamaktayım. Abd hangi SÖZÜ tutar ?
Hatta NE SÖZÜ? Araplar ile ilgili fantazilerini anlatır ONLAR..??
PYD ve YPG saflarında sadece Blackwater Şirketinden Paralı Leyjonlar değil Amerikan Ordusunun Özel Kuvvetlerine mensup Ekiplerde bulunuyor. Bunu Omuzlarına YPG Arması takan ABD Özel Kuvvetlerinin fotoğrafları ile görmüştük. ABD"de inkar etmiyordu zaten.PYD , yeni Hedeflerinin Menbiçten sonra El-Bab Olduğunu açıkladı. Önümüzde ki günlerde Karadan PYD ve Blackwater , Havadan ise Daeşi bitirmek için kurulan Koalisyon güçlerine ait Hava Kuvvetleri Harekata başlayacak. Suriyede ki El-Bab şehri PYD"nin eline geçerse Afrinde ki PYD Güçleri ile birleşip , Afrin-Kobani-Cezire Kantonları , Suriyede ki KÜRT Devletini tamamlamış olacaktır.
(Haritalara Bakınız)
Akabinde Hedefleri Aşağıda paylaştığımız 2.harita da belirlenen güzergahdır. Kuzey Irakta ki Petrol Devletini Akdenize çıkarmalarında ki en büyük engel TÜRKMENDAĞIDIR. Türk Ordusu bölgeye intikal edebilir .Eğer El-Bab Harekatından sonra Afrin ile birleşme yaşanırsa yarın Akdenize çıkacakları yer Hatay-İskenderun Limanı olarak seçilecektir..TÜRKMENDAĞI"da bundan dolayı önlerinde ki en büyük savunmadır.Hedeflenen sonuç Akdenizde ki Doğalgaz ve Petrol Tekelini mutlak olarak İSRAİLİN kontrolüne geçirmiş olmak.
Türkiye Nato üyesi diyerek savunma yapan arkadaşlara da bölgeden şöyle bir bilgi vermiş olalım.
YPG ve PYD"nin Kuzey Irak ve Suriye de kontrol altında tuttuğu bölgelere Yeni Nato Üsleri inşaa ediliyor. ABD Ordusunun Özel Kuvvetleri ve diğer birlikler Karargah olarak bu yeni Nato Üslerinde kalmaktadır. Nato Üslerini Türkiye'den kaydırıyor.Yakın zamanda da Amerikanın ve Natonun Ortadoğuda ki Müttefiki Türk Ordusu değil 2.İsrail olarak kurulması hedeflenen Kürt Devletinin Ordusu olacaktır. Kıbrıs Harekatından ve 95 Çelik Harekatından dolayı Türkiye'nin yakın gelecekte Bağımsız hareket edeceğini sezen ABD ve Nato , Çekiç-Gücü o yıllarda bölgeye sokarak bugünlerin (PYD&YPG) temelini attı. O Yüzden BÜYÜK OYUN! var dedim..
Eğer Bölgede Kürt Devleti kurulursa hızlı bir şekilde Birleşmiş Milletler tarafından tanınacaklardır. Bunun arkasından Nato Bloğuna resmi olarak katılmaları uzun sürmeyecektir.
Suriye'de ki bu Kritik Operasyonlar ABD ve Nato destekli PYD tarafından gerçekleştirilmeden önce , Türkiye'de 15 Temmuz
Darbe-İşgal girişiminin yaşanması tesadüf müydü ?
Dikkati Ülke içine toplarken Sınır ötesinde taşları oynattılar. 1815 Waterloo Savaşında iki Devleti de Finanse ederek Satranç oynayan Rothschild 200 yıl sonrada oyunlarına istikrarlı bir şekilde devam etmekte.
"""" Sınıra iyi bakın Siyonun toplanmasına 1" kaldı """"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder